Nakupte za 60 € a dopravu máte zadarma

MENU
  • 8 - 16

    +421 905 237 618

  • 8 - 16
  • 8 - 16
8 - 16
  • +421 905 237 618

Košík je prázdný

Sdílejte

Pokračujeme v představování novinek Hansgrohe 2021

Pokračujeme v představování novinek Hansgrohe 2021

29.10.2021

Pokračujeme v představování novinek Hansgrohe 2021

29.10.2021

V minulém článku jsme vám ukázali dvě zajímavé novinky, které na trh uvedla společnost Hansgrohe, a nyní budeme pokračovat. Můžete se těšit multifunkční bateriovou sérii Finoris i převratné odtokové žlaby RainDrain. Nebudeme tedy zdržovat, novinky přicházejí.

Bateriová série Finoris is dřezovými řešeními

Finoris, kompletní bateriová série posazená do puristického designu, ve kterém se snoubí ostré hrany s dokonalými válcovými plochami, nabízí kromě plné palety standardních baterií (které zmiňujeme v předešlé sérii Vivenis) také dvě speciality.

První je umyvadlová baterie s otočným výtokem zvyšující použitelnost a variabilitu. Druhý model s vtahovací sprškou ji posouvá ještě dále a umožňuje opravdu téměř neomezené využití (ideálně rozměrnějšího) umyvadla. Inspirací k těmto inovacím byly dřezové baterie a zákazníci, kteří žádali přenos dřezových technologií i do světa umyvadlových baterií. Využili byste je ve své koupelně?

WallStoris a AddStoris uspořádají každou koupelnu

V oblasti koupelnových doplňků má Hansgrohe v nabídce určitý základ, ale potenciál je nepochybně mnohem větší. Na to se ve vývoji rozhodli zareagovat a ke dvěma stávajícím sériím Logis a PuraVida přidali rovnou další dvě. Opět jednu ekonomickou, ale zároveň hravou a jistě zajímavou, s názvem WallStoris. Je postavena na základních lištách upevňovaných na zeď vrtáním nebo lepením, na které se nacvakávají různé doplňky. V nabídce jsou háčky, poličky, mýdelničky, odkládací misky, držák sprchy nebo i dlouhý věšák. Omezením této série je provedení pouze ve dvou barvách (černá a bílá) a absence chromového provedení.

Naopak AddStoris je postavena cenově kousek výše. Je však dostupná až v šesti barvách a designově posazena více do seriózního než hravého designu. Z našeho pohledu se v Hansgrohe trefili do černého, protože se jim podařilo vyplnit mezeru mezi sériemi Logis a PuraVida. Doplníte o ně vaši koupelnu?



Univerzální žlaby RainDrain

Převratnou novinkou v nabídce Hansgrohe jsou odtokové žlaby. Principiálně jsou navrženy podobně jako osvědčené žlaby Geberit Cleanline, nabízí však výrazně více možností instalace a přizpůsobení stavební situaci. Zmiňovaným geberitem je inspirované skládačkové řešení, které se skládá ze sifonové části instalované do potěru a pohledové vrchní sady, která se osazuje až při dláždění. Z technického hlediska se dělí podle pohledových částí na 3 skupiny:

  • RainDrain Rock – pro vložení dlažby do roštu
  • RainDrain Match – s nerezovým roštem
  • RainDrain Flex – nerezová spádovaná plocha zasazená v dlažbě

RainDrain Match

Fotografie: RainDrain Match a RainDrain Flex

To byly novinky, které nám společnost Hansgrohe představila v roce 2021. Už se neumíme dočkat, jaké nápady přinesou příště. Určitě je budeme pozorně sledovat, abychom vám všechno zajímavé mohli představit.

Pokud jste nečetli první článek Hansgrohe novinkách, přejděte na Představujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021.


Přečtěte si i jiné články z našeho blogu

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Sprchové žlaby

V minulém díle tohoto seriálu jsme si představili možnosti při výběru sprchové vaničky, dnes se blíže podíváme na sprchové žlaby, jejich typy, výhody…

Číst dál

​4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Sprchové vaničky

Rozhodujete se zda zvolit vanu nebo sprchový kout? Pokud padne volba právě na kout, vynoří se vám několik dalších otázek, kterým se budeme věnovat v…

Číst dál

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout - Jaký má mít tvar?

Pokud jste si již vybrali mezi sprchovými vaničkami a žlaby, pokračujeme ve výběru tvaru. Jaký kout tedy vybrat? Čtvercový, obdélníkový, čtvrtkruhový…

Číst dál

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Co brát ještě v úvahu

​V posledním díle seriálu se podíváme na možnosti otevíracího mechanismu, povrchové úpravy a věnovat se budeme i otázce, kolik stěn je třeba vyzdět.

Číst dál
Nahoru