Nakupte za 60 € a dopravu máte zadarma

MENU
  • 8 - 16

    +421 905 237 618

  • 8 - 16
  • 8 - 16
8 - 16
  • +421 905 237 618

Košík je prázdný

Sdílejte

Představujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

Představujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

12.10.2021

Představujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

12.10.2021

Každé dva roky se pořádá světově nejvýznamnější koupelnový veletrh ve Frankfurtu, o kterém, pokud nejste z branže, pravděpodobně vůbec netušíte. Toto jaro se z důvodu nepříznivé pandemické situace neuskutečnilo. Navzdory očekávanému zrušení však výrobci nezaháleli a připravili spoustu zajímavých novinek, které by za normálních okolností prezentovaly právě na frankfurtském veletrhu.

Společnost Hansgrohe by určitě patřila k nejnavštěvovanějším vystavovatelům, protože si novinek připravila opravdu požehnaně. A nejen to, mnoho z nich jsou opravdu zajímavé a obohacující. V mini seriálu dvou článků si je proto představíme.

Nový pocit ze sprchování s Pulsify

Novou sérií v již tak bohatém segmentu sprch Hansgrohe je Pulsify. Ta přináší technologii PowderRain, tedy vody rozbité téměř na prach, do cenově velice dostupného segmentu. Ruční sprcha Pulsify Select bude startovat pod cenou 25 EUR s DPH. Designově nenadchne ani neurazí, je z ní cítit, že jde o levnějšího bratra 70-eurové sprchy, ale za 25 EUR přináší nový rozměr a pocit ze sprchování, který nadchne téměř každého.

Pulsify však není jen o jedné ruční sprše. Jedná se o kompletní sprchový program, sestávající z ručních sprch různého šetřícího nastavení, sprchové soupravy s držáky či tyčí, 3 typy hlavových sprch, 2 kompletní systémy s termostatickou baterií, sprchovou a vanovou termostatickou baterii. A to vše kromě chromu také v oblíbené černé a bílé barvě a na poměry Hansgrohe za opravdu lidové ceny.

Baterie Vivenis v organickém designu

Osobně nás velmi zaujala nová bateriová série Hansgrohe Vivenis. Z našeho pohledu krásný organický design se samozřejmě nemusí líbit každému. Objektivně jde o spojení italského designu a německé kvality. Kompletní série vodovodních baterií zahrnuje 3+1 výšky pákových umyvadlových baterií, podomítkovou umyvadlovou, bidetovou, termostatické vanové a sprchové modely, ale i baterie na okraj vany, stojící vanovou baterii či vanové a sprchové podomítkové pákové modely.



Dovedli byste si představit Pulsify a Vivenis ve vaší koupelně? Tak to si určitě nenechte ujít i druhý článek, kde představíme další tři novinky z dílny Hansgrohe. Zatím prozradíme jen to, že půjde o nestandardní baterie, doplňky a zajímavě řešené sprchové žlaby.


Přečtěte si i jiné články z našeho blogu

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Sprchové žlaby

V minulém díle tohoto seriálu jsme si představili možnosti při výběru sprchové vaničky, dnes se blíže podíváme na sprchové žlaby, jejich typy, výhody…

Číst dál

​4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Sprchové vaničky

Rozhodujete se zda zvolit vanu nebo sprchový kout? Pokud padne volba právě na kout, vynoří se vám několik dalších otázek, kterým se budeme věnovat v…

Číst dál

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout - Jaký má mít tvar?

Pokud jste si již vybrali mezi sprchovými vaničkami a žlaby, pokračujeme ve výběru tvaru. Jaký kout tedy vybrat? Čtvercový, obdélníkový, čtvrtkruhový…

Číst dál

4 kroky, jak správně vybrat sprchový kout – Co brát ještě v úvahu

​V posledním díle seriálu se podíváme na možnosti otevíracího mechanismu, povrchové úpravy a věnovat se budeme i otázce, kolik stěn je třeba vyzdět.

Číst dál
Nahoru